Door de nieuwe maatregelingen zijn wij genoodzaakt te sluiten.

We waren van plan om net als bij de vorige lockdown een gezellige buitenbar neer te zetten en take-away eten en drinken te serveren. Maar de overheid heeft dit nu ook afgeschaft.

Met de huidige maatregelingen kunnen we nog wel lunch draaien en dat doen wij ook van groepen vanaf 8 personen.

Wijnproeverijen zijn ook mogelijk.

http://www.restaurantkurk.nl/reserveren-bij-restaurant-kurk-op-de-mallemolen-12a/

 

(c) mevryan.com, all rights reserved

 
Wilt u iets lekker eten?

Reserveer dan direct online.

Bel: 070 3260612 

 

Gezellig uit eten in ons restaurant in Den Haag

Wil je uit eten gaan in Den Haag en zoek je daarom een restaurant, cocktailbar of gezellige borrelplek? Dan zit je bij Restaurant Kurk helemaal goed! Bij ons veelzijdige restaurant in Den Haag kun je fijn uit eten gaan en heb je de keuze uit veel verschillende gerechten, borrelhapjes en lekkere dranken. Ga je voor een van onze lekkere wijnen bij een goed stuk vlees of vis? Of kies je juist een van onze pinchos bij een zelfgemaakte cocktail? Het kan allemaal wanneer je bij ons in Den Haag besluit uit eten te gaan! Ons restaurant is ook geschikt voor het houden van feesten en partijen en je kunt de lekkerste wijnen proeven tijdens onze wijnproeverij.

Uit eten gaan in ons restaurant in Den Haag: keuze uit vele gerechten

De gerechten die wij aanbieden, hoef je niet alleen per persoon te bestellen, maar kun je ook delen met je vrienden, familie of collega’s. Kun je bijvoorbeeld niet kiezen tussen onze lekkere gerechten? Bestel dan gewoon meerdere gerechten en proef van alles wat. Heb je meer zin in tapas? Kies dan uit onze pinchos en bites en geniet van deze kleine hapjes Ook deze hapjes kun je gemakkelijk delen.

Reserveer een plek online of kom langs

Kies ervoor om uit eten te gaan bij ons restaurant in Den Haag en proef de lekkerste gerechten, ga voor een goede borrelhap en of voor een van onze heerlijke drankjes! Wil je alvorens je uit eten gaat verzekerd zijn van een tafel in ons restaurant in Den Haag?

Reserveer dan direct online.